Brommerrijbewijs gehaald, nu nog een brommerverzekering

Je hebt je brommerrijbewijs gehaald en inmiddels heb je ook al een brommer/scooter aangeschaft. Nu nog een brommerverzekering en je kan de weg op. Houd er rekening mee dat zodra een brommer/scooter op jouw naam staat deze verzekerd moet worden. Een WA brommerverzekering is minimaal verplicht. Is je brommer/scooter niet verzekerd dan mag je er niet op gaan rijden, doe je dit toch dan kunnen er grote consequenties aan vast zitten. De boetes zijn niet mals en wat nou als je betrokken raakt bij een ongeluk?


mijnbrommerverzekeren_helm

Brommerverzekering vergelijken

Brommerverzekeringen zijn er in vele soorten en maten. Het is dan ook gunstig om eens brommerverzekeringen te gaan vergelijken. Zo kun je een WA verzekering of een All risk verzekering afsluiten. Afhankelijk van diverse factoren kies je de brommerverzekering die bij jou past. Heb je een brommer/scooter van 10 jaar oud dan is het verstandig om een WA brommerverzekering te nemen.

Door je brommerverzekering te vergelijken zie je direct welke maatschappij het voordeligste is. Naast het vergelijken van de premies is het ook verstandig om de voorwaarden van de diverse aanbieders met elkaar te vergelijken. Goed vergelijken is de essentie om niet voor verrassingen komen te staan.

Brommerverzekering vergelijken en afsluiten

Door een brommerverzekering bij ons af te sluiten ben je verzekerd van de goedkoopste brommerverzekering die je maar kunt vinden. Dezelfde brommerverzekering….. Dezelfde verzekeringsmaatschappij….. Maar vele malen goedkoper dan rechtstreeks bij dezelfde verzekeringsmaatschappij. Wij kunnen een goedkope brommerverzekering regelen doordat wij de hoogst mogelijke collectiviteitskorting toepassen voor onze klanten.

Geplaatst in Handige informatie